kamagrabestellenkopen

Carlisle-docent zorgt ervoor dat oud-leerlingen niet vergeten zijn.Ze lopen elke dag langs hen heen of kijken hen nutteloos aan tijdens examens in de Devonshire Hall.De plaquette, voor de gevallenen van de Eerste Wereldoorlog, luidt: dankbare herinnering aan de oude Carliols die stierven voor Koning en Land in de Eerste Wereldoorlog. Hodgson was een leraar die vaak langs de platen liep tot ze op een dag besloot dat ze er echt achter moest komen meer over de oorlogsslachtoffers van de school.Als hoofd van de geschiedenis begon ze onderzoek te doen aan de jongens van de jongens van Carlisle Grammar School die werden vermoord en de verhalen achter de namen. Trinity School, op Strand Road, werd opgericht in 1968, uit de samenvoeging van de Carlisle Grammar School, de Creighton School for Boys en de Margaret Sewell School for Girls. kamagra bestellen Het onderzoek van mevrouw Hodgson begon tijdens de zomervakantie van 2009 en is de afgelopen twee jaar aanzienlijk gegroeid. https://en.wikipedia.org/wiki/Sildenafil Ze begon met het contact opnemen met de Commonwealth Graves Commission.Haar werk leidde tot een website met details en enkele foto’s van alle 89 oud-leerlingen gedood in gevechten tussen 1914 en 1918. kamagrabestellenkopen Er is ook een video op de schoolwebsite van een kranslegging door leerlingen van de Menenpoort. https://www.kamagrabestellenkopen.nl Mevrouw Hodgson heeft, met hulp van twee andere personeelsleden, nu een site gelanceerd voor degenen die zijn omgekomen in de Tweede Wereldoorlog.Er zijn twee plaquettes op school gewijd aan deze dappere soldaten.

Kamagra Bestellen

Kamagra Bestellen

Het verschil is dat hun lichamen naar huis zijn gevlogen voor begrafenis, zodat er zoveel te vinden zijn op begraafplaatsen zoals Stanwix, Scotby en Carlisle Cemetery op Dalston Road. Wiskundeleraar en enthousiaste geneoloog Sarah Lee Adamson en John Kelly, de webontwikkelaar op school, helpen nu mevrouw Hodgson met haar onderzoek en website.Het onderzoek van mevrouw Hodgson heeft haar en een deel van de school naar de slagvelden van de Somme in Frankrijk en Ieper in België gebracht. Eerder dit jaar maakte ze ook een volgend bezoek met haar man en hun zoon en dochter.Ze zei: ik ging eerst met de school die we British Legion hadden meegenomen om met ons de graven van de soldaten op te graven.kamagrabestellenkopen Het viel me op toen we daar waren dat we niet wisten waar de mannen op de plaquette waren begraven. Het gaf me de push die ik nodig had om wat onderzoek te doen. een jaar later begon een groep van 45 jaar 9 van de school aan een fenomenale reis.Ze vonden de graven van 22 oud-leerlingen en plaatsten kruizen op hun graf.Een van degenen die ze vonden was het graf van William Ewart Gladstone Wise die in 1916 op 21-jarige leeftijd stierf in de loopgraven van de Grote Oorlog. kamagra farmacia Mevrouw Hodgson zei: was geweldig om het graf van William Ewart Gladstone Wise te zien. We namen veel foto’s en ik gaf een aantal van hen aan een van zijn familieleden Irene Graham uit Wigton toen we terugkwamen.William, een enthousiaste rugbyspeler die werd geboren en getogen in Silloth, werd tijdens de slag aan de Somme in 1916 om het leven gebracht.Mevrouw Hodgson zei: was zeer ontroerend.https://www.kamagrabestellenkopen.nl De groep die ik op reis nam was zo respectvol en stil.vond 22 graven drie bij Menin Gate, zeven bij Tyne Cot, 10 bij Thiepval en twee bij Vimy Ridge.

Ik ging met de school, er waren een aantal begraafplaatsen waar we gewoon niet konden komen vanwege de grootte van de bus, dus ging ik terug met mijn eigen gezin met een auto om over de kleinere wegen te rijden en wat meer graven te bezoeken. Hodgson is zo enthousiast over haar project omdat het de geschiedenis levend maakt voor de leerlingen en hen helpt te begrijpen waarom wapenstilstand zo belangrijk is.Ze zei: van hen hebben familieleden en mensen gevonden die in hun huizen woonden.kamagrabestellenkopen Dat maakt het voor hen en interessanter.leerling was verbaasd om iemand te vinden die in haar huis woonde. website is onlangs gelanceerd over voormalige leerlingen die tussen 1939 en 1945 stierven tijdens de Tweede Wereldoorlog.Er zijn twee secties één over de jongens die naar de Carlisle Grammar School gingen en één over degenen die naar de Creighton School gingen. https://www.kamagrabestellenkopen.nl Er zijn twee plaquettes op school die aan deze jongens zijn gewijd.Men zegt: de eer van de oude Carliols die stierven in oorlog 1939 1945.stierf dat we zouden kunnen leven. andere zegt: de eer van oude Creightonians die tijdens de Tweede Wereldoorlog zijn gesneuveld. Moge de glorie van hun naam voor altijd blijven bestaan. Kamagra Bestellen Hodgson wil dat gezinnen ernaar kijken en contact met haar opnemen als ze informatie hebben over een van de jongens die op de oorlogsmonumenten zijn.Ze zei: ver, ik heb gehoord van drie mensen met familieleden die zijn omgekomen in de Tweede Wereldoorlog. Ik heb onlangs een dame in Dalston bezocht, wiens vader een piloot was die in Duinkerken was vermoord.broer en zus van een van onze gesneuvelden, met een nicht, van plan om te bezoeken in juli.

Geen reacties Categorieën Geen categorie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *